zondag 4 juli 2010

Behalen leerdoel

In mijn leerdoelen van kwartaal 4 had ik het leerdoel ” Ik richt op dat ik aan het einde van deze periode al de geleerde stof van Flash in de vierde periode kan reproduceren”. Ik ben blij dat ik kan zeggen dat ik in de 4de periode eindelijk een leerdoel van FED heb kunnen halen. In de opdracht hieronder gebruik ik zowel Actionscript als Flash. Ik ben erg trots op het resultaat van deze opdracht, en daarom heb ik hem gekozen als bewijs dat ik FED van kwartaal 4 onder de knie heb.

http://student.cmd.hro.nl/0824121/jaar1/zomer/fed/les04/smilyss.swf

Sollicitatie voor jaar 2

Het hele jaar ben ik geprezen door mijn medestudenten uit mijn projectgroepjes, dat ik een erg goede sfeer kan combineren met hard werken. Met mij in het team en in de klas kan er altijd gelachen worden. Toch blijft er met mijn aanwezigheid een goede werksfeer in de klas. Van mezelf ben ik heel stil en teruggetrokken, maar vraagt iemand iets aan mij waar ik hem of haar mee kan helpen, dan zal ik niet schuwen hem of haar zo goed mogelijk te helpen.
Het eerste jaar ben ik heel langzaam ontwikkeld. Pas in de 4de periode kreeg ik echt het idee dat ik echt helemaal in de opleiding zat. Hierdoor heb ik nog niet helemaal mijn potentie aan alle leraren kunnen laten zien, maar mijn studie loopbaan coach ( die ook mijn docent Media & creativiteit is ), zegt dat hij de potentie echt wel ziet zitten. In het 2de jaar zal ik pas echt veel van mezelf kunnen laten zijn. Ik weet zeker dat ik vanaf volgend jaar mijn opdrachten kan presenteren aan de docenten zoals zij het graag zien, maar ook zoals ik het graag wil zien. Tot slot vind ik dat ik geschikt ben voor jaar 2 van deze opleiding omdat ik deze opleiding met heel veel plezier volg, en ik plezier heb in het maken van elke opdracht die ik toegewezen krijg. Deze opleiding omvat gewoon mijn hobby’s en interesse, en er is niets leuker dan van je hobby je vak maken.

zaterdag 3 juli 2010

SLC gesprek kwartaal 4

Studievoortgang:
In dit deel van het gesprek met mijn Studie Loopbaan Coach heb ik het gehad over mijn studievoortgang. Dat ik na 3 periodes nog maar 29 studiepunten had vond hij erg problematisch. Neem daarbij het feit dat ik me pas laat in het jaar ben gaan ontwikkelen als CMD student, en dat de docenten niet het beeld hebben van mij hebben dat ze moeten hebben. Wat betreft de studiepunten werd er door mijn Loopbaan Coach erop gewezen dat het handig zou zijn, als ik een lijstje bij zou gaan houden met welke studiepunten ik dit jaar nog kan halen. Zelf houd ik al het hele jaar mijn voortgang in de gaten door regelmatig op osiris te kijken, maar dit is niet accuraat omdat sommige cijfers pas heel laat ingevoerd worden.

Wat ik dit jaar nog kan halen:

Wat ik nog moet krijgen:
Presenteren = 1 studiepunt
Abv kwartaal 2 = 1 studiepunt

Van kwartaal 3:
M&C = 2 studiepunten
FED = 2 studiepunten

Van kwartaal 4:
IAD = 2 studiepunten
Keuzevak = 2 studiepunten
FED = 2 studiepunten
M&C = 2 studiepunten
MAR = 2 studiepunten
SLC = 3 studiepunten

Huidig aantal studiepunten: 33
Studiepunten die nog te behalen zijn: 19
Maximaal te behalen aantal studiepunten dit jaar: 52

SWOT & Kolb leerstijlen:
Tijdens het SLC gesprek hebben we het ook gehad over mijn SWOT analyse. Deze hebben we doorgenomen, en kwamen tot de conclusie dat er nog een aantal slordigheidfoutjes in stonden die verbeterd moesten worden. Bij het kijken naar mijn Kolb leerstijlen test merkte mijn studie loopbaan coach op dat ik heel goed een verband kon leggen tussen de SWOT analyse en de Kolb leerstijlen test. Hij zij dat als ik dat goed kon, dat je dan pas een heel duidelijk beeld van jezelf kunt scheppen. Dan weet je pas wat werkelijk je capaciteiten zijn.

Interview 2de klasser:

Wat was jou kijk op het 2de jaar toen je nog in het eerste jaar zat?
Ik was er nog niet heel erg mee bezig, ik was vooral bezig met het halen van mijn punten zodat ik over kon naar het tweede jaar. Ik verwachtte wel dat we dieper in zouden gaan op de stof die we al geleerd hadden.

Wat ik jou kijk op het 2de jaar nu je het achter de rug hebt?
Het is wel zo ongeveer verlopen zoals ik het had verwacht. We zijn inderdaad dieper ingegaan op bijvoorbeeld marketing strategieën. Ook is het natuurlijk allemaal een beetje meer en moeilijker geworden.

Wat is het grootste verschil met het eerste jaar?
Het wordt natuurlijk allemaal een beetje meer en moeilijker. Maar als je het eerste jaar gehaald hebt moet het tweede ook gewoon lukken. Wel moet je je blijven inzetten en bereid zijn er veel tijd aan te besteden.

Wat waren jou belangrijkste leerdoelen in jaar 1 en in jaar 2?
Ik kwam in het eerste jaar rechtstreeks van de havo dus in het eerste jaar waren mijn leerdoelen vooral de kennis van alle programma’s onder de knie krijgen zodat ik die goed kon toepassen op alle opdrachten. In het tweede jaar wilde ik vooral aan mijn motivatie werken. Die liet me in het eerste jaar soms een beetje in de steek en wilde hier voor mezelf verandering in brengen. Ik wilde de dingen die in het eerste jaar niet zo goed gingen verbeteren in het tweede jaar.

Wat beschouw je zelf als het belangrijkste dat je op de opleiding hebt geleerd tot nu toe?
Ik denk dat ik vooral veel heb gehad aan Interaction Design. Ik had van te voren nooit gedacht dat je zo goed moest nadenken over bijvoorbeeld een menu en dat dat ook weer anders is per doelgroep. Ik heb hier in mijn ontwerpen heel veel aan gehad.

Met wat voor instelling ben je deze opleiding begonnen?
Ik wilde vooral creatief bezig zijn. Vooral dingen maken en niet te veel theorie en alleen maar in college zalen zitten. Maar de kunstacademie vond ik weer niks voor mij. Dus toen ben ik bij CMD uitgekomen

Hoe kijk je nu tegen de opleiding aan?
Het bevalt me heel erg goed. En ik ben zeker niet van plan om te stoppen. Ik zie mezelf later echt hier non stop mee bezig zijn. Ik begin het ook steeds toffer te vinden, je leert steeds zoveel nieuwe dingen die je gelijk kan toepassen.

Hoe hoop je jezelf verder te gaan ontwikkelen in de komende jaren?
Ik wil me vooral gaan richten op het visuele design, Dit is het aspect van de opleiding wat me echt het meeste interesseert. FED vind ik ook leuk maar dat past minder bij me. Ik wil ook proberen in mijn vrije tijd meer tijd aan design te besteden.

Hoe kijk je er tegenaan om volgend jaar in de 3de stage te gaan lopen?
Ik vind t allemaal wel een beetje spannend. Je wordt toch opeens in het diepe gegooid en nu moet je echt bewijzen dat je in die twee jaar toch wel wat geleerd hebt. En die bedrijven verwachten dat ook wel van je.
Ik moet nog opzoek naar een stage plek maar ik hoop dat ik snel een bedrijf kan vinden met een stage waar al mijn kwaliteiten naar voren kunnen komen.

dinsdag 22 juni 2010

Projectblogs jaar 1

Kwartaal 1: http://project.cmd.hro.nl/2009_2010/vibes_grp06_t02/

Kwartaal 2: http://project.cmd.hro.nl/2009_2010/community_1c_t04/

Kwartaal 3: http://project.cmd.hro.nl/2009_2010/55plus_1c_team2/

Kwartaal 4: http://project.cmd.hro.nl/2009_2010/vidk_groep03_t4/

Leerdoelen + Reflectie KWARTAAL 4

Verwachting van de periode:
In dit kwartaal ben ik van plan de tips die ik in het afgelopen jaar van alle docenten heb gekregen toe te passen, om zo mijn manier van werken zoveel mogelijk te perfectioneren. Van James Boekbinder en Marije Smits heb ik het afgelopen jaar, en vooral het laatste kwartaal veel adviezen gekregen waarop ik mijn werk kan verbeteren.

SMART leerdoelen:
Ik ga deze laatste periode nog een laatste keer proberen een leerdoel voor FED op te stellen: Ik richt op dat ik aan het einde van deze periode al de geleerde stof van Flash in de vierde periode kan reproduceren.

Reflectie op de periode:
Hier kan ik nog niets schrijven omdat de periode nog niet is afgelopen -

Leerdoelen + Reflectie KWARTAAL 3

Verwachting van de periode:
Doordat we in het 2de kwartaal heel meer extra werk kregen zoals IAD, was ik ondanks mijn verbetering in plannen niet in staat evenveel tijd aan al mijn vakken te besteden. Hierdoor moet ik nu in de derde periode veel vakken herkansen. Om dit kwartaal te redden zal ik dus wederom extra goed moeten plannen om al mijn werk van de derde periode, en de herkansingen van de tweede periode die daarbij komen, op tijd af te krijgen.

SMART leerdoelen:
Binnen periode 4 wil ik in Illustrator CS3 alles leren en kunnen reproduceren wat we leren bij VID in de derde periode.
Scripting vond ik in de eerste periode al erg moeilijk. Toch stel ik als leerdoel om aan het einde van deze periode, alles wat we leren bij Java scripting te kunnen reproduceren, om zo Java toe te kunnen passen in HTML.

Reflectie op het kwartaal:
Het was weer een belachelijk druk kwartaal. Ik ben van mening dat we veel teveel deadlines hebben waar we aan moeten voldoen. Op de manier zoals nu les wordt gegeven, doen we van elk van de vakken maar een klein beetje. We gaan niet heel diep in op alle stof omdat er al weer verder gewerkt moet worden. Ook ben ik het niet helemaal eens met de manier waarop de dummy’s van Media & Creativiteit worden nagekeken. Dit moet door 1 docent gebeuren, die van tevoren aangeeft wat voor eisen hij of zij aan een dummy stelt. Nu stellen 6 verschillende docenten allemaal verschillende eisen aan de dummy, waardoor de kans heel groot is dat je de ene periode een 7 haalt en de andere periode een 4. Met Illustrator kan ik nu tegen het einde van de periode erg goed overweg. Dit leerdoel beschouw ik als geslaagd. Helaas heb ik mijn leerdoel voor FED weer niet gehaald. Dit omdat ik Arjo Post gewoon geen les vind kunnen geven. Verder is er gewoon niemand op school die wat af weet van Javascripting.

Leerdoelen + Reflectie KWARTAAL 2

Verwachting van de periode:
Aan het begin van dit kwartaal heb ik gelukkig de Creative Suite 3 Master Collection van Adobe weten te bemachtigen. Nu kan ik dus eindelijk van mijn Adobe Element afstappen, en overgaan op de echte programma’s. mijn grootste doel van deze periode zal dus het onder de knie krijgen van de Adobe programma’s zijn. Verder merkte ik bij mezelf dat ik mijn tijd erg slecht indeelde. De indeling van mijn tijd hoop ik in het 2de kwartaal te verbeteren.

SMART leerdoelen:
Binnen periode 2 wil ik in Photoshop CS3 alles leren en kunnen reproduceren wat we leren en hebben geleerd in de eerste 2 periodes.
In periode 2 gaan we met inDesign werken, dus heb ik als leerdoel dat ik alles wat we bij VID leren aan het einde van de periode kan reproduceren.
In de eerste periode merkte ik dat ik werk veel te ver opschoof naar het einde van het kwartaal. Deze mentaliteit wil ik kwijt raken, eerder beginnen met mijn werk zodat ik aan het einde van de periode een minder hoge werkdruk heb.

Reflectie op het periode:
Nou er alweer een half jaar om is, ben ik blij om te merken dat ik het nog steeds erg naar mijn zijn heb op Communication & multimedia design. Mijn klas is heel gezellig en we zorgen er met z’n alle voor dat de sfeer goed blijft. Met mijn leerdoelen is het deze periode ook erg goed gegaan. Ik heb InDesign goed onder de knie, en met Photoshop CS3 kan ik meer dan dat ik zelf verwacht had. Het beter indelen van mijn werk ging al stukke beter dan vorige periode, maar door de grotere hoeveelheid werk die we deze periode hadden kwam ik aan het einde van de periode alsnog in tijdnood. Toch beschouw ik dit leerdoel als geslaagd.

Leerdoelen + Reflectie KWARTAAL 1

Verwachting van de periode:
In dit kwartaal wil ik graag alles nog een beetje gaan verkennen. Ik wil weten met wat voor studie ik te maken heb, en wat er precies van mij verwacht word. Een van mijn hobby’s is fotografie, met photoshop heb ik echter zelden gewerkt. Ook heb ik nog nooit gewerkt met HTML. Elk aspect aan deze opleiding is nog helemaal nieuw voor me, dus deze periode houd ik voor het ontdekken

SMART leerdoelen:
Beter in de basisprincipes van photoshop elements 7 van Adobe worden. Deze basisprincipes bestaan uit alles wat we nodig hebben in de eerste periode voor VID. Aan het einde van deze periode ben ik van plan deze basisprincipes onder de knie te hebben.
De HTML en CSS die we deze periode krijgen bij FED wil ik aan het einde van de periode effectief kunnen toepassen, zodat ik bijvoorbeeld een site kan bouwen

Reflectie op de periode:
Als ik terugkijk op mijn eerste periode hier op school kan ik constateren dat ik de afgelopen periode veel nieuwe dingen heb geleerd. Ook ben ik er blij mee dat deze opleiding echt is waar ik naar zocht. Ik had aan het begin van de periode nog een beetje moeite met dat alles via de computer ingeleverd moet worden, maar gelukkig ben ik nu wel aan die manier van werken gewend geraakt. Wat mijn leerdoelen betreft: ik kan al behoorlijk goed overweg met photoshop element 7, dus dat leerdoel beschouw ik als geslaagd. Toch ga ik eens kijken of ik de Adobe Master Collection van iemand kan krijgen met daarin de volledige programma’s. mijn FED leerdoel om HTML & CSS te kunnen reproduceren heb ik niet gehaald. Dit komt doordat ik de manier van lesgeven van Arjo Post totaal niet fijn vind. Het enige waar ik wat aan heb zijn de workshops van Mio, maar die zijn te kort om alles te vragen wat ik wil weten.

zaterdag 19 juni 2010

Motivatie keuzevakken

Dit schooljaar moesten we een aantal keuzevakken kiezen. Hieronder geef ik wat extra uitleg waarom ik nou precies deze keuzevakken heb gekozen.

kunst als inspiratie (kwartaal 2)
Dit keuzevak heb ik gekozen omdat ik er graag eens een keer achter zou willen komen waar alle beroemde kunstenaar van het verleden nou hun inspiratie vandaan hebben gehaald. Ook lijkt dit mij een keuzevak waar ik veel van kan leren, omdat het mij leert inspiratie te zoeken en te vinden op andere plaatsen.

sound design (kwartaal 3)
Zelf ben ik meer into rock en metal, maar ik heb het altijd al fascinerend gevonden om een DJ bezig te zien met al zijn apparatuur. Daarom heb ik voor dit kwartaal Sound design gekozen. Hier hoop ik de beginselen te leren waar DJ's zo goed in zijn.

muziek en emotie (kwartaal 4)
Muziek is altijd mijn ding geweest. Daarom heb ik voor de laatste periode Muziek en emotie gekozen. Hier wil ik verder op de emoties ingaan die bepaalde muziekanten in hun muziek stoppen. Ook wil ik erachter komen hoe ze het opwekken van een bepaalde emotie bereiken, door middel van enkel muziek.

Bedrijvensafari verslag

http://student.cmd.hro.nl/0824121/Bedrijvensafari_CMD.doc

woensdag 16 juni 2010

gitaar fotoshoot





Persoonlijke SWOT analyse

- Wat zijn mijn sterke punten? Waarin onderscheid ik me in positieve zin van mijn concurrenten op de arbeidsmarkt?
Eeen van mijn grootste positieve punten van mezelf vind ik dat ik een grote fantasie heb, en dat ik niet bang ben deze te gebruiken om problemen mee op te lossen. Ook heb ik een onvermoeibare objectiviteit en positiviteit. Dit gepaard met een groot geduld stelt mij in staat om alles rustig aan te pakken, en niet te gaan stressen als er dingen mislukken. Ik heb dan het geduld om alles opnieuw te gaan bekijken, en bij te werken wat veranderd moet worden.

- Wat zijn mijn zwakke punten?
Zoals ik al ter sprake bracht in mijn feedback op de leerstijlentest van Kolb, ben ik iemand die niet houd van het nemen van belangrijke beslisingen. Want stel dat door mijn beslissing een heel project in de soep loopt, dat wil ik niet op mijn geweten hebben. in plaats daarvan overleg ik altijd met teamleden welke kans zij op willen zodat we een gezamelijke beslissing kunnen maken en met z'n alle 1 kant op gaan. Een ander nadeel van mij is net zo goed mijn voordeel, namelijk dat ik een erg grote fantasie heb. hiermee kom ik vaak met creatieve oplossingen. Soms zijn de oplossingen die ik bedenk echter veel te ver gezocht, omdat ze gewoonweg niet gerealiseerd kunnen worden. Een laatste nadeel van mezelf vind ik dat ik onderwerpen niet in een breder kader kan zetten. Vaak heb ik een te gefocust beeld op een bepaald onderwerp, en kan ik niet goed out of the box denken.

- Welke carrièrekansen doen zich voor op de arbeidsmarkt?
We leven tegenwoordig in een wereld waar we onszelf steeds meer afhankelijk maken van technologie en apparaten die het werk voor ons doen. Hierdoor neemt natuurlijk ook de vraag toe naar mensen die deze apparaten op een goede manier kunnen ontwikkelen, door te weten wat de verwachtingen van de gebruiker van het apparaat zijn. De vraag naar mensen die dit waar kunnen maken zal in de loop der jaren alleen maar toenemen. Dit geeft mensen met een opleiding als de mijne veel kans op de toekomstige arbeidsmarkt.

- Welke bedreigingen dienen zich aan?
Het grootste gevaar in mijn ogen, is dat datgeen wat ik heb geleerd niet van toepassing meer is in het bedrijfsleven. Nieuwe afgestudeerde studenten die deze kennis wel hebben zullen dan de voorkeur krijgen bij de werknemer, waardoor de arbeidsmarkt voor mij kleiner wordt.

Uitslag Kolb leerstijlen test

de uitslag van de leerstijlen test:

Je bent een doener, en hebt een creatieve leerstijl.
Dat wil zeggen, je leert het liefste door te observeren en je fantasie te gebruiken. Door goed naar de leerstof, andere mensen, of een probleem te kijken, kom je erachter hoe iets in elkaar steekt en in zijn werk gaat. Je gaat daarbij vooral op je gevoel af en geeft je fantasie de vrije loop. Je houdt ervan om te brainstormen over leerstof en oplossingen en bent heel creatief. Wél houd je van duidelijkheid: om iets te leren moet de leerstof voor jou concreet en helder zijn. Je leerstijl heeft grote voordelen. Doordat je zo goed observeert zie je veel verschillende aspecten van de leerstof of een probleem. Bovendien kom je vaak met hele originele ideeën waar anderen nooit aan hadden gedacht.

mijn beeld op de uitslag van de leerstijlen test:
Zelf ben ik het helemaal eens met hoe de leerstijlen test mij heeft afgebeeld.
Ik ben inderdaad iemand die veelvuldig zijn fantasie gebruikt om problemen die ik tegenkomen op te lossen. Ook is het inderdaad zo dat als ik voor een keuze kom te staan, ik bijna altijd op mijn gevoel af ga. Ik ben inderdaad een doener, maar kijk voordat ik te werk ga wel eerst goed wat de valkuilen en risico's zijn van de opdracht of het probleem. Tot slot wil ik nog opmerken dat er in de uitslag van de leerstijlen test staat dat ik heel erg van duidelijkheid houd. dit is zeker waar, maar dit beschouw ik zelf als een nadeel. Ik durf namelijk geen beslissingen te nemen als er nog onduidelijkheden zijn, die die de toekomst misschien problemen kunnen gaan vormen. Daarom wil ik bijna altijd zekerheid. Verder blijf ik deze uitslag van de Kolb leerstijlen test een goede afspiegeling vinden van mijn huidige werkwijze.

vrijdag 28 mei 2010

SLC gesprek kwartaal 3

gesprek met SLC kwartaal 3
naam: Niels Middelkoop
SLCer: Fedde VD Velde
Datum van gesprek: 8-4-2010

Studievoortgang
Ik heb het met fedde gehad over hoeveel studiepunten ik had aan het begin van de 3de periode en in hoe grote mate ik dat al heb bijgewerkt. Vakken die ik moest herkansen van de 2de periode waren:
- Project: dit gaat goed. Ik en mijn groepje zijn goed op weg om hier dit keer wel gewoon de volle 4 studiepunten voor te halen.
- VID: ik heb ik in week 3 al ingeleverd bij Marijke. Zij heeft daar vervolgens in week 5 van kwartaal 3 al een voldoende voor gegeven. Dit is dus ingehaald
- IAD: hier ben ik nog hard aan bezig. Ik ga hiervoor Chantal hulp vragen aangezien zij een van de weinige was die vorige periode een voldoende voor dit vak had. Verder ben ik hier ook positief over dat dit gaat lukken.
- ABV: dit moest ik ook herkansen samen met Ivanka maar dat heb ik in de chaosweek van periode 2 al gedaan. Hier heb ik een voldoende voor gekregen, en is verder ook afgerond

Digitaal portfolio
Hier ben ik nog hard aan bezig. Ik weet al wel wat de inhoud van mijn portfolio wordt dus dat zal in kwartaal 4 geen obstakel meer vormen. Verder hou ik erg van fotografie, dus dit zal in mijn portfoliosite een groot aandeel hebben. Hetgeen wat met tegenhoud is het feit dat ik mijn google account niet terug kan krijgen van google en daardoor geen blog aan kan maken op blogger. Verder ben ik hier ook positief over dat ik dit ook voor de deadline gewoon kan inleveren

Leerdoelen
Mijn leerdoelen had ik niet bij de hand tijdens het gesprek. Ik wist echter wel dat 1 van mijn leerdoelen wat dat ik beter kon werken met de adobe programma’s voor het einde van de periode. Hier heb ik echter niet veel aan kunnen doen omdat we deze periode weinig met dit soort programma’s hebben moeten werken.

Wat hebben we verder besproken:
Dit ik de opleiding nog steeds heel erg leuk vind, en dat ik zeker niet van plan ben te stoppen. Ik werk met veel plezier aan mijn huiswerk omdat het gewoon opdrachten zijn die mij zeer interesseren.
Verder hebben we het gehad over het feit dat ik vind dat ik sommige vakken helaas moet verwaarlozen omdat ik anders geen tijd heb om vakken die naar mijn mening belangrijker zijn, op een goede manier af te maken. Ik heb namelijk geen zin om van alle vakken maar een beetje te leren. Ik wil echt dieper ingaan op bepaalde vakken, omdat ze mij simpelweg gewoon meer interesseren.

Wat hebben we afgesproken:
In de chaosweek mail ik naar Fedde over:
- Mijn leerdoelen die ik verder heb uitgewerkt
- Hoe het me is afgegaan aan het einde van de 3de periode
- De layout van mijn portfolio site

woensdag 28 april 2010

het nut ervan inzien

zo het blog wordt al mooier als je er een paar foto's op zet. de inhoud is echter nog vol in ontwikkeling! er komt nog een categorie waarin ik mijn leerdoelen voorleg aan iedereen die het interessant vind. verder komt er mijn CV op te staan onder een aparte categorie. ook komt er nog de categorie "portfolio" waarin ik mijn schoolwerk laat zien. wat er verder nog voor categorieën zullen komen weet ik niet, maar alles wat ik met de kijker/lezer wil delen zal op dit blog komen.

greetz

fotografie spanje 2009











fotografie




zondag 25 april 2010

weekje niets

na de derde periode is het weleens lekker om een weekje niets te doen, of te doen waar je de hele periode al zin in had, maar gewoonweg de tijd niet voor had. deze week heb ik al die dingen maareens gedaan.
- heel veel gitaar gespeeld
- zuidplein geweest
- gesocialized met verwaarloosde vrienden
achjaa het fijn om vrij te zijn, maar na zolang school en dan opeens niets meer te doen hebben kan soms lijden tot verveling. gelukkig had ik daar afgelopen week vrij weinig last van.

morgen begint de 4de en laatste periode van school, dus wat vind ik daar van?
nou er zijn een paar positieve punten en negatieve punten.
positieve:
- terug naar de altijd gezellig klas
- nieuwe dingen leren
- de zomer komt eraan ( dat hoort er niet echt bij)
- geen VID
- guerilla marketing here i come (kwaadaardig lachje)

negatieve:
- nogsteeds de eindeloze hoeveelheid deadlines.
- nogsteeds IAD. boekbinder is wel fijn, maar de hoeveelheid werk niet.
- het rooster

dus. ik hoop dat ik het allemaal ga redden en dat ik aan het einde van de peridoe kan zeggen da ik naar de 2de klas mag. ik laat het wel weten..

dinsdag 20 april 2010

einde van kwartaal 3

hallo iedereen

zo kwartaal 3 is voorbij.. wat een opluchting zeg!. ik was alle stress en de hele dagen werken helemaal zat. maargoed je denkt: ik heb zo hard gewerkt voor alles, nou kan het gewoon niet meer fout gaan. nou dat had ik dus even verkeerd gedacht! ik heb alweer 2 serieuze herkansingen te pakken... gelukkig zijn deze herkansingen zo verbeterd! het is in ieder geval niet zoveel als al mijn herkansingen van periode 2. IAD heb ik nog niet teruggekregen maar ik hoop dat dat een voldoende is, want daar had ik heel erg hard en veel aan gewerkt.
ik laat het allemaal wel weten hoe het is gegaan.

laterz

zondag 11 april 2010

jottem!

hellyeah! finally google send me my password for my google account so can start my very own blog -happyface-. I am going to put all kinds of things i like on this blog, but also things as schoolassignments and my own work. its becoming sort of a portfolio blog.
sooo.. have fun on my blog! i will make more posts very very soon