woensdag 28 april 2010

het nut ervan inzien

zo het blog wordt al mooier als je er een paar foto's op zet. de inhoud is echter nog vol in ontwikkeling! er komt nog een categorie waarin ik mijn leerdoelen voorleg aan iedereen die het interessant vind. verder komt er mijn CV op te staan onder een aparte categorie. ook komt er nog de categorie "portfolio" waarin ik mijn schoolwerk laat zien. wat er verder nog voor categorieën zullen komen weet ik niet, maar alles wat ik met de kijker/lezer wil delen zal op dit blog komen.

greetz

fotografie spanje 2009











fotografie




zondag 25 april 2010

weekje niets

na de derde periode is het weleens lekker om een weekje niets te doen, of te doen waar je de hele periode al zin in had, maar gewoonweg de tijd niet voor had. deze week heb ik al die dingen maareens gedaan.
- heel veel gitaar gespeeld
- zuidplein geweest
- gesocialized met verwaarloosde vrienden
achjaa het fijn om vrij te zijn, maar na zolang school en dan opeens niets meer te doen hebben kan soms lijden tot verveling. gelukkig had ik daar afgelopen week vrij weinig last van.

morgen begint de 4de en laatste periode van school, dus wat vind ik daar van?
nou er zijn een paar positieve punten en negatieve punten.
positieve:
- terug naar de altijd gezellig klas
- nieuwe dingen leren
- de zomer komt eraan ( dat hoort er niet echt bij)
- geen VID
- guerilla marketing here i come (kwaadaardig lachje)

negatieve:
- nogsteeds de eindeloze hoeveelheid deadlines.
- nogsteeds IAD. boekbinder is wel fijn, maar de hoeveelheid werk niet.
- het rooster

dus. ik hoop dat ik het allemaal ga redden en dat ik aan het einde van de peridoe kan zeggen da ik naar de 2de klas mag. ik laat het wel weten..

dinsdag 20 april 2010

einde van kwartaal 3

hallo iedereen

zo kwartaal 3 is voorbij.. wat een opluchting zeg!. ik was alle stress en de hele dagen werken helemaal zat. maargoed je denkt: ik heb zo hard gewerkt voor alles, nou kan het gewoon niet meer fout gaan. nou dat had ik dus even verkeerd gedacht! ik heb alweer 2 serieuze herkansingen te pakken... gelukkig zijn deze herkansingen zo verbeterd! het is in ieder geval niet zoveel als al mijn herkansingen van periode 2. IAD heb ik nog niet teruggekregen maar ik hoop dat dat een voldoende is, want daar had ik heel erg hard en veel aan gewerkt.
ik laat het allemaal wel weten hoe het is gegaan.

laterz

zondag 11 april 2010

jottem!

hellyeah! finally google send me my password for my google account so can start my very own blog -happyface-. I am going to put all kinds of things i like on this blog, but also things as schoolassignments and my own work. its becoming sort of a portfolio blog.
sooo.. have fun on my blog! i will make more posts very very soon